ASSA 3000 Connect

Öbergs Lås & Nycklar » Nyheter » ASSA 3000 Connect

Styr ditt lås med knappar. Lås upp med fjärrkontroll – lika lätt och snabbt som du låser upp din bil.

Entrélåset ASSA 3000 gör tillvaron lite smidigare, och ställs enkelt in på den säkerhetsnivå som passar just dina behov. Nu räcker det med ett snabbt tryck på fjärrkontrollen så är du inne.

ASSA 3000 är uppgraderat med med vår senaste nyckelteknologi ASSA d12. Det betyder att det ingår kopieringsskyddade nycklar i låssatsen. Nu finns ASSA 3000 även med ett trådlöst kodlås som tillbehör. Det betyder att du kan lämna huset kortare ärenden utan att bära med dig nycklarna. Och ändå ha dörren låst.

Det nya låset är i grunden uppbyggt som ett klassiskt säkert lås. Men förutom nyckel ingår dessutom den unika fjärrkontrollen. En knapptryckning växlar låsets läge – från olåst via flera olika nivåer till säkerhetslåst.

Bekvämt är också säkert. ASSA 3000 är det första fjärrstyrda entrélåset som motsvarar de krav som finns på ett godkänt lås (godkänd låsenhet låsklass 3, enligt SSF norm 3522). Kodtekniken och säkerheten mellan fjärrkontroll och lås bygger på beprövad teknik med engångskoder.

Kodlås som tillbehör

ASSA 3000 Code är ett kodlås för att komplettera ASSA 3000. Kodlåset drivs av batterier och är trådlöst.

Fördelarna med ett kodlås är många. Det är bekvämt vid kortare ärenden, när du är ute i trädgården, på besök hos grannen eller ute och joggar. Du kan ge hantverkare eller städfirman tillfälliga koder som du enkelt sedan tar bort när arbetet är utfört. Ett bra alternativ till att låna ut en nyckel som sedan ska gömmas, kan förloras eller komma på villovägar.

Nu kan du även förhindra inbrott dagtid genom att alltid ha ditt ASSA 3000 i läget ”automatiskt låsning”, eftersom du alltid kan komma in med kodlåset och inte riskerar att bli utelåst.