STEP 110

STEP 110

– en ny generation eltryckeslås med modern kolvplacering

STEP 110 är ett slitstarkt eltryckeslås utrustad med unik, patentsökt direktdrift, så kallad Direct Drive™, vilket medför en mycket mjuk och följsam upplevelse kring användningen av trycket. Det stilrena låset har en modern kolvplacering med cylinderfallkolven placerad i centrum av låskistan. Brandprovad i 90 minuter.

Konstruktionen är framtagen med STEPs erkänt höga kvalitetskrav vilket säkerställer en kraftfull prestanda med hög driftsäkerhet.

Direct Drive™ ger en följsam känsla med direkt manövrering

Eltryckeslåsets patentsökta Direct Drive™-funktion ger en direkt manövrering och en mycket följsam känsla när dörrens trycke används. Konceptet ger en helt ny dimension av hur ett eltryckeslås kan upplevas.

Modern kolvplacering och flera flexibla egenskaper

STEP 110 har en modern kolvplacering och kan fås med eller utan splitfunktion. Väljer du en av produkterna med splitfunktion kan du låta valfri sida av låset ske med mekanisk utpassering.

Utrymning och hög hållbarhet säkerställs genom att den mekaniskt styrda sidan har en rejäl fastsättning där splitfunktionen säkras av rostfria och härdade detaljer.

STEP 110 har flera valbara funktioner, som dörrhängning, rättvänd/omvänd funktion samt val av mekaniskt inkopplad sida. Inbyggda mikrobrytare indikerar stängt och förreglat läge samt tryckesmanövrering, för inkoppling till passersystem.

Konstruktionen lämpar sig mycket väl för användning tillsammans med elsutbleck.